Posts

Hevea Board untuk dijual

Image
Hai you alls.. Assalamualaikum..

Susah untuk mendapatkan bekalan hevea board? Buntu? Rungsing? Haa.. sekarang tak yah dah nak rungsing ke buntu ke.. Sebab kami ada menjual hevea board dengan harga yang berpatutan.. Harga terus dari kilang tau.. Lepasni anda tak perlu susah2 nak cari hevea board.. Hubungi je kami.. 
Saiz hevea board   20mm * 4 kaki * 8 kaki Harga RM 150 sekeping
Anda boleh datang ke kilang amik sendiri atau pun kami yang tolong hantarkan.. Tapi biasalah kalau kami hantarkan mestilah ada charge nya mengikut kawasan.. 




Jikalau berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh lah hubungi atau whatsapp
Hj Isa (0127986909) Wan (0176755236) Syafiqah (0123488760) Alin (0176759935)

Kursus Penghasilan Produk Berasaskan Kayu

Image
Assalamualaikum..
Perhatian!!
KWM Craft akan mengadakan Kursus Penghasilan Produk Berasaskan Kayu pada 23 March 2019 bertempat di KWM Craft, Dengkil. Antara aktiviti yang akan diadakan adalah kursus pembuatan produk menggunakan cnc, mesin laser, penggunaan mesin larik, produk kayu  eksotik, kursus cara membuat pemasaran secara online. p/s : yuran RM 250/seorang , makanan tengah hari disediakan. Jika ada yang berminat, sila whatsapp
www.wasap.my/60123488760(Ikah)www.wasap.my/60176755236(Iwan)www.wasap.my/60176759935(Alin)

Gelang Kemuning Emas

Image
Hai Assalamualaikum..
Woot woot.. look at this.. new gelang kemuning emas.. so beautiful.. memang cun lah design yang customer mintak ni.. Lain daripada gelang yang biasa kita tengok.. Lepastu customer mintak guna kayu kemuning emas.. Lagilah cun.. nampak exclusive gituuu.. Kalau berminat boleh lah hubungi atau whatsapp kitaa.. 






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Tempahan Tasbih : Kemuning Hitam, Teras Menang, Gaharu Buaya, Raja Kayu

Image
Hai Assalamualaikum..
Harini, kita nak share sikit tasbih tempahan customer yang telah kami siapkan.. Panas-panas lagi ni.. hehe.. kalini bukan sahaja satu jenis tasbih, malah ada empat jenis tasbih daripada kayu eksotik yang berlainan.. 
Antaranya ialah.. Yang paling hot mestilah tasbih daripada kayu kemuning hita. Selain itu, tasbih raja kayu, gaharu buaya dan juga teras menang. Meh kita belanja sikit gambar tasbih-tasbih tersebut..











Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Alin ( 017-6759935 )









Tempahan Slim Line Pen

Image
Hai readers!!
Macam dah lama pulak tak update pasal pen. hihi  Okay baru-baru ni kita ada menerima tempahan untuk membuat slim line pen. Kalini untuk pen ni, kami menggunakan raja kayu dan kayu penawar hitam.
Cantikkann.. 😊
Kalau berminat nak tempah janganlah segan-segan nak hubungi kita...




Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp 
Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Alin ( 017-6759935 )